Έτσι λέγεται ο
έτοιμος χλοοτάπητας
Hellasod
αρχική επικοινωνία

Κοινωνική Ευθύνη

 

Κοινωνική Ευθύνη

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

 

Στην Hellasod, φροντίζουμε με φυσικό τρόπο το περιβάλλον, προσφέροντας απλόχερα τον φυσικό μας χλοοτάπητα σε όποιο μέρος μας ζητηθεί. Με αυτό τον τρόπο εξομαλύνουμε τις βλαβερές επιδράσεις της μόλυνσης του περιβάλλοντος και βοηθούμε στην άμεση αποκατάσταση του. 

Επιπλέον, ο χλοοτάπητας ελευθερώνει οξυγόνο και δροσίζει την ατμόσφαιρα, παρέχει ένα φυσικό και όμορφο τοπίο, συμβάλλει στην μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, μετριάζοντας το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και συνεισφέροντας στην προσπάθεια για τη μείωση της παγκόσμιας θέρμανσης.

 

Στην Hellasod ενισχύουμε την περιβαλλοντική συνείδηση και την ευαισθησία των ανθρώπων μας. Φροντίζουμε στον χώρο εργασίας μας να χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά, να επαναχρησιμοποιούμε και να ανακυκλώνουμε συσκευασίες καθώς και να επιβραβεύουμε την εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών.

 

Πίσω από κάθε ιδέα, πάνω από κάθε εργασία, παραμένει πάντα στο επίκεντρο ο άνθρωπος. Εμείς, οι άνθρωποι πίσω από τη Hellasod το γνωρίζουμε και το κάνουμε πράξη. Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία μας προσφέρει αφιλοκερδώς το προϊόν της σε διάφορα κοινωφελή ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και επιστημονικά ινστιτούτα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 

 
Βρείτε μας στο
share your feedback
hellasod
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
107ο χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ
ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 32200
Τηλ: 22680-41430-1, 41105, 41185, 41187
Φαξ: 22680-41186
e-mail: info@hellasod.gr
Copyright © Hellasod | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion