Έτσι λέγεται ο
έτοιμος χλοοτάπητας
Hellasod
αρχική επικοινωνία

ΕΡΕΥΝΑ

 

Έρευνα και Ανάπτυξη

Η Hellasod θεωρεί κεφαλαιώδους σημασίας την έρευνα και γι’ αυτό επενδύει συνεχώς τόσο σε χρόνο και χρήματα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργηθεί και το «Πειραματικό Κέντρο Χλοοτάπητα» στο οποίο εφαρμόζεται ένα μακροχρόνιο πρόγραμμα πειραματισμού καινούριων ποικιλιών για να διαπιστωθούν οι αντοχές σε ασθένειες, σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες καθώς και σε παράγοντες όπως συχνότητα κουρέματος, υφή και χρώμα φυλλώματος κλπ.
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
 
Τα τελευταία χρόνια, η HELLASOD έχει διευρύνει τις συνεργασίες της με στόχο την παραγωγή ποιοτικού χλοοτάπητα και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Η συνεχής συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Γ.Π.Α.), συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη του έμπειρου και εξειδικευμένου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού της εταιρείας, που έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή και διάθεση στην αγορά χλοοτάπητα άριστης ποιότητας.
 
 
Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της έρευνας στην παραγωγή ποιοτικού χλοοτάπητα αλλά και στην συντήρηση του, η Hellasod συνεργάστηκε με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο χρηματοδοτώντας τρία προγράμματα αναφορικά με μυκητολογικά, εντομολογικά και ζιζανιολογικά προβλήματα. Τα προγράμματα αυτά έχουν βοηθήσει αφενός στην περαιτέρω βελτίωση της παραγωγής και αφετέρου, έχουν προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τους χλοοτάπητες, για την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση των προαναφερθέντων προβλημάτων.
 
   
Η Hellasod επίσης είναι μέλος και εκπρόσωπος για την Ελλάδα των παρακάτω διεθνών οργανισμών & ιδρυμάτων :
 
T.P.I.O : Διεθνής Ένωση Παραγωγών Χλοοτάπητα.
I.T.S : Οργανισμός στον οποίο συμμετέχουν ερευνητές χλοοτάπητα από όλο τον κόσμο.
S.T.M.A : Οργανισμός για την προώθηση τεχνογνωσίας σε θέματα sport Management.
I.T.P.F : Ίδρυμα για την σωστή διαχείριση και την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.
 
Η συνεργασία με τους παραπάνω οργανισμούς και ιδρύματα αποσκοπεί στην λήψη πληροφοριών και τεχνογνωσίας για νέες μεθόδους και επιστημονικά επιτεύγματα στην διαχείριση του χλοοτάπητα.
 
Βρείτε μας στο
share your feedback
hellasod
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
107ο χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ
ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 32200
Τηλ: 22680-41430-1, 41105, 41185, 41187
Φαξ: 22680-41186
e-mail: info@hellasod.gr
Copyright © Hellasod | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion