Έτσι λέγεται ο
έτοιμος χλοοτάπητας
Hellasod
αρχική επικοινωνία

Hellasod Κεντρικής Ελλάδας

 

Κεντρική Ελλάδα

Τα κεντρικά γραφεία της HELLASOD στεγάζονται στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, στο 107ο χιλιόμετρο Ν.Ε.Ο. Αθηνών- Λαμίας. Σε ένα οικόπεδο περίπου 15 στρεμμάτων επί της Εθνικής οδού, φιλοξενείτε ένα μεγάλο μέρος του προσωπικού της εταιρίας. Τα γραφεία  μας είναι συνολικά 600 τ.μ. και στεγάζουν πολλά και διαφορετικά τμήματα της εταιρίας. Οι διοικητικές υπηρεσίες, το τμήμα πωλήσεων, το λογιστήριο, το τμήμα παραγγελιών, αλλά και το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι οι βασικότερες υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στα κεντρικά μας γραφεία.

 

Επίσης, σε ένα χώρο 1500 τ.μ. πίσω από τα γραφεία μας, στεγάζονται οι αποθήκες  και το τμήμα επισκευής μηχανημάτων της HELLASOD. Εντός του χώρου αυτού βρίσκεται εγκατεστημένος ένας υπερσύγχρονος ψυκτικός θάλαμος, χωρητικότητας πενήντα (50) παλετών χλοοτάπητα. Αυτός χρησιμοποιείται όταν απαιτείται να μεταφερθεί χλοοτάπητας σε απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού και πρέπει να έχει την χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία πριν φορτωθεί σε φορτηγά- ψυγεία!

 

Στην κεντρική μονάδα παραγωγής της εταιρίας μας, που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Κωπαΐδας, καλλιεργούνται εκτάσεις άνω των 1500 στρεμμάτων. Εδώ παράγονται όλες οι ποικιλίες χλοοτάπητα HELLASOD και μάλιστα, υπάρχει ένα μεγάλο πειραματικό κέντρο στο οποίο δοκιμάζονται συνεχώς νέες ποικιλίες χλοοτάπητα!

Με τον ιδιόκτητο μεταφορικό στόλο της HELLASOD μεταφέρονται καθημερινά, άμεσα και υπεύθυνα, οι παραγγελίες χλοοτάπητα των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα.   

 

 
Βρείτε μας στο
share your feedback
hellasod
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
107ο χλμ. Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ
ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 32200
Τηλ: 22680-41430-1, 41105, 41185, 41187
Φαξ: 22680-41186
e-mail: info@hellasod.gr
Copyright © Hellasod | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion