Η Hellasod για πρώτη φορά στη Ρουμανία με τον μοναδικό υβριδικό χλοοτάπητα Playmaster!
Η Hellasod συνεχίζει την ανοδική της πορεία και τη συνεχή επέκταση της στην περιοχή των Βαλκανίων, και πιο συγκεκριμένα στη Ρουμανία.
 
Στην πόλη της Craiova, το γήπεδο Stadionul Ion Oblemenco, έχει πλέον τον ολοκαίνουργιο υβριδικό χλοοτάπητα Playmaster της TARKETT. Ο συγκεκριμένος χλοοτάπητας, είναι ο πρώτος και ο μοναδικός στα Βαλκάνια που προετοιμάστηκε στη μονάδα παραγωγής της Hellasod Β.Ελλάδας.
 
O PlayMaster είναι μια νέα τεχνολογία υβριδικού χλοοτάπητα που προσφέρει γρήγορη εγκατάσταση και άμεση δυνατότητα χρήσης του γηπέδου. Επιπλέον, ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του είναι ότι μπορεί να τοποθετηθεί στην υπάρχουσα υποδομή του γηπέδου (εδαφικό υπόστρωμα, σύστημα άρδευσης και αποστράγγισης), εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.
 
Για το συγκεκριμένο έργο, η παγκοσμίου φήμης εταιρεία Tarkett έδωσε την παραγγελία στην  εταιρεία μας για την προετοιμασία του υβριδικού χλοοτάπητα Playmaster στη μονάδα παραγωγής  της Βόρειας Ελλάδας στη Σίνδο, για διάστημα άνω των 10 μηνών. Από εκεί, μεταφέρθηκε με ειδικά φορτηγά-ψυγεία, στο γήπεδο της Craiova, όπου και ολοκληρώθηκε η τοποθέτησή του με απόλυτη επιτυχία.